17.03.2015 w przedszkolu nr 5 w Rykach odbyły się warsztaty p.t. "Zdrowym być"...
Były pyszne, zdrowe przekąski...
W naszym menu: chleb żytni na zakwasie (cebulowy i ze śliwką),
ciastka owsiane z gorzką czekoladą, placki gryczane,
sałatka z brązowego i dzikiego ryżu z jajkiem i groszkiem,
w końcu - szarlotka na jaglance.
W naszym menu: chleb żytni na zakwasie (cebulowy i ze śliwką),
ciastka owsiane z gorzką czekoladą, placki gryczane,
sałatka z brązowego i dzikiego ryżu z jajkiem i groszkiem,
w końcu - szarlotka na jaglance.
byli rodzice i pedagodzy...
były konsultacje z prowadzącą...
i w końcu podarunek (dyplom: "Efekt Motyla" :-)) wykonany rękoma małych artystów.
Osobiście dziękuję Paniom przedszkolankom:
Marioli Szyszko i Ewie Sikorskiej za inicjatywę,
by rodzicom "chciało się chcieć", pani dyrektor Annie Jagiełło za wsparcie,
pani Marzence Giecewicz-Kotwicy za kulinarne "cuda" na naszym stole,
w końcu rodzicom i pedagogom za zaangażowanie w warsztaty.
Pozdrawiam serdecznie!
Marioli Szyszko i Ewie Sikorskiej za inicjatywę,
by rodzicom "chciało się chcieć", pani dyrektor Annie Jagiełło za wsparcie,
pani Marzence Giecewicz-Kotwicy za kulinarne "cuda" na naszym stole,
w końcu rodzicom i pedagogom za zaangażowanie w warsztaty.
Pozdrawiam serdecznie!
SPIS TREŚCI:
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz